Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش امیرمکری روز دوشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی افزود: فرودگاه مشهد به عنوان دومین فرودگاه بزرگ کشور از نظر وسعت و عملیات پروازی در میان ۵۳ فرودگاه متعلق به شرکت فرودگاه‌های ایران از بهترین فرودگاه‌های کشور از جهت دارابودن زیرساخت‌ برای ارائه خدمت به مسافران است.
وی ادامه داد: سهم حمل و نقل هوایی کل کشور در بین سایر روش‌های حمل و نقلی بین سه تا پنج درصد است ولی این سهم در مشهد حدود ۲۰ درصد است که بیانگر تقاضای بالای سفر به این استان است لذا باید برنامه توسعه‌ای متناسب با این شرایط در فرودگاه مشهد اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران گفت: طی سال‌های گذشته زیرساخت‌های خوبی در این فرودگاه ایجاد شده‌ است و ظرفیت اسمی این فرودگاه حدود ۶ میلیون نفر است اما به راحتی تا ۱۰ و نیم میلیون نفر پذیرش داشته است.
امیرمکری افزود: با توجه به تبدیل شدن مشهد به مقصد گردشگری مذهبی، ایجاد فرودگاه جدید بین المللی در مشهد با ظرفیت ۵۰ میلیون مسافر از درخواست‌های استاندار خراسان رضوی است و می‌تواند جزء برنامه های میان مدت باشد.
وی ادامه داد: تعهدات لازم برای انجام مطالعات و اجرایی شدن این مهم با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به استاندار و وزیر راه و شهرسازی داده شده‌ است اما در کنار آن باید برنامه‌های توسعه ای فرودگاه مشهد دنبال شود و پروژه ایجاد باند سوم برای کاهش آلودگی صوتی نیز در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران با اشاره به عملکرد محمد باقر قاسم زاده مدیرکل پیشین فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: اقدامات خوبی در دوران فعالیت وی در فرودگاه مشهد رقم خورد که باید این اقدامات ادامه یابد و مدیرکل جدید فرودگاه‌های خراسان رضوی نیز در این حوزه از مدیران پرتلاش است و امید است که حضورش در خراسان رضوی مایه خیر و برکت باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم بر عملیاتی شدن شهر فرودگاهی در مشهد تاکید و تصریح کرد: ساخت شهر فرودگاهی در شان امام رضا (ع) هرچه زودتر باید عملیاتی شود.
احمد یزدان پناه افزود: توافقاتی در این خصوص با شهرداری مشهد داشته ایم تا با تهاتر بتوانیم با همکاری بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت مشاوران داخلی و خارجی این مهم را محقق کنیم.
مدیرکل پیشین فرودگاه‌های خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: سال ۹۳ در فرودگاه مشهد مسافران خارجی در ترمینال خارجی این فرودگاه مشکل داشتند با این توضیح که در ترمینال ۲ فرودگاه مشهد به عنوان ترمینال ورودی و خروجی مسافران خارجی سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر جا به جا می‌شدند.
محمد باقر قاسم زاده افزود: این درحالی بود که در ترمینال حج  با ۱۰ هزار متر مساحت سالانه تنها ۱۰۰ هزار نفر در سال جا به جا می‌شدند که با همکاری با مجموعه استان فضای ترمینال حج به  ترمینال ورودی پروازهای خارجی و ترمینال ۲ نیز به ترمینال خروجی مسافان خارجی تبدیل شد.
وی ادامه داد: در ترمینال داخلی فرودگاه مشهد نیز در سال ۹۳ حدود هفت میلیون مسافر جا به جا می‌شد که این رقم در سال ۹۶ به ۱۰ و نیم میلیون مسافر رسید که با بهسازی چهار هزار متر مربع ترمینال داخلی مشکلی برای این میزان افزایش ایجاد نشد با این همه توسعه ترمینال داخلی ضروری است.
مدیرکل پیشین فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: افتتاح ساختمان پلیس فرودگاه، افزایش کانترها از ۱۴ کانتر در پرواز داخلی به ۴۰ کانتر، ساماندهی تاکسیرانی، اتصال متروی مشهد به فرودگاه به عنوان نخستین شهر در کشور و افزایش امکانات رفاهی کارکنان فرودگاه از دیگر اقدامات صورت گرفته طی پنج سال گذشته است.
قاسم زاده افزود: در طول پنج سال گذشته حدود ۴۰ میلیون مسافر از طریق این فرودگاه با حدود ۲۷۰ هزار پرواز جا به جا شدند و به رغم وجود چند حادثه بد، خوشبختانه برای هیچ مسافری اتفاقی نیفتاد.
وی ادامه داد: در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد طی این مدت خودرایی وجود نداشت و خوشبختانه این فرودگاه تا کنون عملکرد مثبتی داشته‌است چون خدمت در مشهد خدمت به زائر امام رضا (ع) است و وقفه در کار فرودگاه نباید رخ دهد و هر کجا نیز لازم باشد در خدمت زائران خواهم‌ بود.
او از استاندار خراسان رضوی، اصحاب رسانه و تمام کسانی که طی این مدت با مجموعه فرودگاه‌های خراسان رضوی همکاری داشتند نیز تشکر کرد.
در این مراسم از زحمات محمد باقر قاسم زاده قدردانی و محمود امانی نیز به عنوان مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی منصوب شد.
قاسم زاده از سال ۹۳ مدیرعامل شرکت فرودگاه های خراسان رضوی بود که امروز  بازنشسته شد و امانی نیز در کارنامه کاری خود مدیریت کل فرودگاه‌ های یزد، خراسان شمالی و هرمزگان را ثبت کرده است.
فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد روزانه محل رفت و آمد ۴۰ هزار مسافر است. این فرودگاه ۵۴۰ هکتاری پس از فرودگاه مهرآباد تهران، دومین فرودگاه پرترافیک در ایران است که به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرت‌ها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی در آن انجام می‌ شود.  

برچسب‌ها شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مشهد فرودگاه بین‌ المللی هاشمی نژاد امام رضا خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مشهد فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد امام رضا خراسان رضوی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مشهد فرودگاه بین المللی هاشمی نژاد امام رضا خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۶۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • نقص فنی، پرواز مشهد - تهران را از آسمان به مبدا بازگرداند
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • استان خراسان رضوی گرم می‌شود
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه