Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ رحمت‌الله مه‌آبادی در برنامه تلویزیونی‌ با بیان اینکه تا چند سال اخیر توسعه فرودگاهی فقط توسعه فیزیکی بود، اظهار داشت: متأسفانه پیش از این به موضوع خدمت‌رسانی به مسافر چندان توجهی نشده بود در حالی که ما تلاش کردیم سطح سرویس را در خدمات افزایش دهیم.

مه‌آبادی گفت: در این راستا فرودگاه‌های شهید هاشمی‌نژاد مشهد و مهرآباد تهران را به عنوان فرودگاه پایلوت انتخاب‌ و شاخص‌ها را استخراج کردیم و امروز فرودگاه مشهد به کلاس جهانی وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: فرودگاه مشهد در منطقه بین همه فرودگاه‌های با ظرفیت کمتر از 15 میلیون نفر رتبه اول را کسب کرده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، اظهار داشت: همچنین در فرودگاه مهرآباد برنامه داریم با احداث ترمینال 86 هزار مترمربعی همه ترمینال‌های مسافری را تجمیع کنیم.

* هیچ فرودگاه سوددهی نداریم

مه‌آبادی اظهار داشت: شرکت فرودگاه‌ها هیچ فرودگاه سوددهی ندارد و فقط فرودگاه امام (ره) سودده است در حالی که ما باید سالانه 300 تا 400 میلیارد تومان به عنوان منابع به مالیات و غیره اختصاص دهیم‌؛ به نظر ما بهتر است این پول‌ها در فرودگاه‌ها هزینه شود.

او با بیان اینکه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور درآمد - هزینه‌ای است، گفت: در حال حاضر یکی از ارگان‌های نظامی دنبال گرفتن منابع مالی به عنوان سهم از شرکت فرودگاه‌ها است البته ما سالانه 300 میلیارد تومان در حوزه دفاعی خدمات رایگان می‌دهیم اما معتقدیم منابع هر بخش باید در همان بخش هزینه شود.

* تأیید‌ فلایت‌چک King Air 350i از سوی سازمان هواپیمایی کشوری‌

مه‌آبادی درباره خرید هواپیمای فلایت‌‌چک‌ King Air 350i اظهار داشت: اینکه عده‌ای عنوان کردند می‌توانستید این هواپیما را ارزان‌تر خریداری کنید منطقی نیست زیرا ما با یک محصول واحد که 2 قیمت داشته باشند مواجه نبودیم.

او ادامه داد: در واقع ما هواپیمای King Air 350i با احتساب نصب سامانه‌های کمک‌ ناوبری روی آن ‌خریداری کردیم در حالی که یک شرکت انگلیسی مدعی بوده است که می‌توانست هواپیمایی را (Diamond DA62) به قیمت 3 میلیون یورو به ما بفروشد.

مه‌آبادی افزود: هواپیمایی که شخص مذکور مدعی فروش آن شده است (Diamond DA62) حدود یک میلیون دلار ارزش دارد و هواپیمایی تفریحی، شخصی و آموزشی است که به عنوان هواپیمای لوکس کاربرد دارد و آن شخص نیز می‌خواست آن را به قیمت 2.8 میلیون یورو به ما بفروشد.

او افزود: مثال این دو هواپیما این گونه است که ما نیاز به یک کامیون سنگین با قابلیت حمل بار خاص، تناژ خاص و قدرت زیاد داریم و مناقصه و تشریفات خرید را برگزار می‌کنیم بعد که آن خرید انجام شد یک نفر می‌گوید چرا وانت نمی‌خرید؟ مگر وانت هم قدرت حمل بار ندارد؟‌

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، افزود: پیش از این ما یک فروند هواپیمای فلایت‌چک King Air 350i ‌خریداری کردیم و دومین فروند آن هم در حال خرید است.

او افزود: در قیمت‌گذاری یک فروند هواپیما غیر از مدل سال ساخت، تعداد نشست و برخاست، سایکل‌های پروازی، عمر قطعات و برخی مشخصات دیگر مهم است که کارشناسان ما پس از بررسی این هواپیمای A350 را تأیید کردند.

مه‌آبادی افزود: همچنین باید این هواپیما به سیستم‌های کمک ناوبری و بررسی تجهیزات فرودگاهی و FIS مجهز باشد که نصب این تجهیزات نو برای تبدیل آن هواپیما به فلایت‌چک 3.4 میلیون یورو هزینه دارد.

او گفت: طبق تأکید وزیر راه و شهرسازی شرکت فرودگاه‌ها تلاش کرد بهترین و ایمن‌ترین هواپیما و سیستم‌های FIS را برای بررسی عملکرد تجهیزات فرودگاهی خریداری کند زیرا این موضوع با جان مردم در ارتباط است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه اولین فلایت‌چک در دوران تحریم خریداری شد، گفت: با وجود آنکه شرکت فرودگاه‌ها برای خرید فلایت‌چک دوم مجوز خرید بدون مناقصه داشت اما تلاش کردیم در مناقصه بین‌المللی و شفاف این هواپیما را خریداری کنیم در حالی که همان شرکت انگلیسی مدعی اسناد مناقصه را خرید اما پیشنهادات خود را به ما تحویل نداد.

مه‌آبادی گفت: این جای تأمل دارد که چرا شرکت انگلیسی چنین ادعایی را در رسانه‌های ما مطرح کرده است و چرا اینقدر به آن پرداخته است.

او با اشاره به تأیید هواپیمای فلایت‌چک King Air 350i از سوی سازمان هواپیمایی کشوری‌ اظهار داشت: هواپیمایی که ما خریداری کرده‌ایم سقف پرواز 30 هزار پا دارد در حالی که هواپیمای مورد ادعا تا 20 هزار پا امکان پرواز دارد و به دلیل کوهستانی بودن کشور ما، این هواپیما برای انجام آزمایش‌های ما قابلیت و توانایی نداشت.

402

ترمینال مهرآباد ظرفیت خدت رسانی سوددهی ارگان نظامی خرید هواپیما فلایت چک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۸۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می‌گیرد.

حسین حق شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعته خودروهای برقی در کلان‌شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه اضافه کرد: در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه‌سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم نامه ای فی مابین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق‌شناس با بیان اینکه خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایله نقیله برقی در آینده احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و قطعاً با توجه به توانمندی بخش خصوصی می‌توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه‌اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749139

دیگر خبرها

  • راه اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • جزئیات راه‌اندازی تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • لغو پرواز مشهد تهران / علت چه بود؟
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا